Elektrotræning og opbygning af muskler

Elektrotræning bruges også i forbindelse med opbygning, forøgelse og genoptræning af muskler og styrke. Vi har en del klienter, der træner meget intensivt, fordi kroppen ikke kan nå at restituere. Med elektrotræning kan vi opfange og behandle problemer inden de udvikler sig til regulære skader. Hvis skaden er sket kan elektrotræning hurtigt bringe dig tilbage til træning og konkurrence.

Supplerende træning kan give markante resultater:

  • Bedre løbeøkonomi
  • Løft din watteffekt
  • Øg din styrke
  • Stærkere i dine core-muskler
  • Forebygge mod skader

Bestil tid til en prøvebehandling.

Vi tilbyder en prøvebehandling (tilbydes ikke til ansigtsbehandling og lymfedrænage) , hvor vi finder ud af hvordan vi bedst kan behandle og hjælpe.

Rani Allansson Dalsgarð er elitegymnast på mesterniveau både på Færøerne og udenlands. Han havde rygproblemer, og blev anbefalet at henvende sig til bailine. Rani får forebyggende behandling mod skader, og får trænet de muskler han ikke selv er i stand til at træne. – Jeg har det godt og har fået særdeles god rådgivning. Jeg anbefaler alle udøvere, der har ryg- og muskelproblemer at henvende sig hos Bailine for at få hjælp, fordi det virker. Rani Allansson Dalsgarð .