Drømmer du om at realisere din egen succesfulde klinik?

Bliv en del af en franchisekæde med et bagland, der altid står klar til at hjælpe dig

Du kan blive en del af en spændende kæde, der gennem mange år har skabt succes i Skandinavien, med bl.a. klinikker i Danmark. Vores franchisetagere har et helt særligt sammenhold, en indstilling og en vilje der kan og vil.

Du drømmer om at realiserer din egen succesfulde klinik og skabe dig en hverdag, hvor du selv sætter dagsordenen. Du har mod og lyst til at blive udfordret i en spændende branche, der er i en rivende udvikling og hvor service, engagement og godt købmandskab er nøgleordet.

Vi forventer du er seriøs, loyal og indstillet på at arbejde hårdt for at opbygge og vedligeholde din klinik.

bailine elektrotræning
Vores behandlinger er målrettet træning af kroppens muskler, styrkelse, forebyggelse samt genoptræning og lindring af smerter. Udover dette tilbyder vi også effektive behandlinger til opstramning af hud, vægttab og øget velvære. Vi mener det er vigtigt at holde kroppens muskler stærke og i bevægelse.

Baggrund og uddannelse
Mange bailine terapeuter kommer med en erfaring fra det sundhedsmæssig område. (Vi kræver ikke, at du kommer med en bestemt baggrund eller erfaring, da du vil få den nødvendige oplæring hos os). Alle vores franchisetagere gennemgår en grunduddannelse som Bailine-terapeut, der kombinerer både teoretisk oplæring og praktisk erfaring.