bailine bogen

bailine elektroterapi
Vi tilbyder følgende behandlinger:

  • Elektronisk muskelstimulering
  • Lymfedrænage med elektronisk bindevævsmassage
  • Kostvejledning
  • Omlægning af kost- og motionsvaner
  • Forskellige metoder til dyb afspænding og stressreduktion der motiverer dig til at blive sund, slank og selvsikker (mental træning – positiv motivation)
  • Behandlingerne virker smertelindrende
  • Opstramning af muskler og krop – og effektiv vægtreduktion
  • Generel forbedring af trivsel og velvære

Vægttab

Mange stræber efter at forbedre deres livskvalitet, en naturlig trang til vækst og udvikling motiverer os. Vores påvirkninger, fra familie til medier, former os, både positivt og negativt. For at ændre os selv og vores liv, skal vi først erkende vores sande selv og omfavne en positiv selvopfattelse. Vi er unikke individer, og vores udvikling begynder med os selv, ved at forme vores mentale indstilling, kost og motion. bailine tilbyder en holistisk tilgang til vægttab og livsstilsændringer gennem individuel behandling og støtte. Gennem mental træning, kostvejledning og fysisk træning stræber bailine efter at forbedre klienters sundhed og livskvalitet.

Bailineterapeuten hjælper med at definere dine idealmål, der tager højde for din kropsform, højde, alder, fedtprocent og knoglestruktur. Efter at have taget disse målinger, tilpasses trænings- og ernæringsplanen specifikt til dig, hvilket hjælper med at forbedre din sundhed og livskvalitet. Terapeuten bruger også specialudstyr til at måle din fedtprocent, hvilket giver yderligere information om din kropssammensætning og hjælper med at fastsætte realistiske mål.

Smertelindring

Få smertelindring hos bailine med vores TNS* (Transkutan Nervestimulering) metode. Aktiver dine smertehæmmende systemer med elektroder, der reducerer smerter og forbedrer blodcirkulationen. Uanset om det er rygsmerter, fibromyalgi eller sportsskader, kan bailine hjælpe med kroniske smerter.

*(TNS er forkortelse for Transkutan nervestimulering) er stimulering af nervefibre gennem huden via elektroder, der er fastgjort til huden over nerverne. Metoden aktiverer organismens egne smertehæmmende systemer i rygmarven og i hjernestammen. Lav frekvens resulterer i dannelsen af ​​endorfiner. Stimuleringen kan også forbedre blodcirkulationen i visse organer, bl.a. i huden.

bailine bogen udleveres ved start på et forløb og har en værdi af 250,- kr.

Bogen sælges løst i klinikkerne til 350,- kr.