Bailine Silkeborg

Mit navn er Janne, og jeg er indehaver af Bailine Silkeborg.

Jeg nyder den nære kontakt med mine kunder og er altid motiveret for at hjælpe med at nå deres individuelle mål, uanset om det drejer sig om vægttab, ren velvære eller smertelindring.

Klinikken er centralt placeret i Silkeborg Midtby, og der er parkering lige ved døren! Med 4 kabiner stræber jeg altid efter at finde en tid, der passer ind i mine kunders travle kalender.

Efter behandlingerne sørger jeg naturligvis altid for at have vand og sunde snacks klar, hvis du har lyst til det. Du er også velkommen til at følge Bailine Silkeborg på Facebook, hvor jeg regelmæssigt deler inspiration til en sund og nærende kost.

Bailine’s elektrotræning er effektiv til smertelindring, især for dem med gigt, diskusprolaps, fibromyalgi og osteoporose. Vores programmer hjælper mange med at opnå en hverdag med færre smerter og mere energi.

Når det kommer til vægttab, fladere mave, fastere balder og slankere lår, behøver det ikke længere være en drøm.

Hvorfor virker elektrotræning? Fordi vores træningsprogrammer styrker musklerne ved gentagen stimulation i vores 24-minutters behandlinger.

Hos bailine får du ikke kun fysisk træning, men også kostvejledning og motivation til at opnå bedre velvære. Jeg ser frem til at møde netop dig!

Klinikken tilbyder:

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 08:15 – 17.45
Fredag: Lukket

Adresse:
Bindslevs Plads 8
8600 Silkeborg

Tlf.: 86 80 61 44
silkeborg@bailine.dk

Følg os på:
Facebook
Instagram

Send os en besked